360 Life Story **** - Alaturi de tine in cele mai importante momente din viata ta -

360 Video Booth Constanta – Pentru ca vrem sa te ajutam sa iti imortalizezi amintirile de la cele mai importante momente din viata ta, iti punem la dispozitie doua dispozitive pe care noi le numim ‘’creatoare de amintiri’’: cabina foto si platforma video.

Fie ca este vorba de nunta ta, botezul sau majoratul copilului tau, petrecerea de firma sau aniversarea nuntii de aur, iti poti surprinde invitatii cu marturii practice si durabile.

360 Video Booth Constanta

Photo booth 360 Life Story - Daca vrei o marturie in format fizic

Fotografia pe magnet o poti atasa pe frigiderul tau sau o poti darui altcuiva drag.

 

Realizarea ei se face cu ajutorul cabinei foto. Un dispozitiv care tipareste fotografiile pe loc, iar invitatii intra in posesia lor imediat.

 

Pentru un plus de senzatii in timpul realizarii pozei se poate opta pentru folosirea unui fundal, pops-uri, palarii, masti sau alte accesorii puse la dispozitie de catre echipa noastra.

360 Video Booth Constanta

20230101_024751_081a
20221105_153639615_iOS

Video booth 360 Life Story – Daca vrei o marturie digitala

Ce este 360 video booth Constanta si cum se poate folosi?

Este o platforma video care realizeaza videoclipuri, boomerang-uri si slow-motion. Ele pot fi incarcate pe social media chiar in momentul evenimentului. O poti stoca pe un dispozitiv si revedea oricand. O poti trimite cuiva drag pe e-mail sau WhatsApp.

Aceasta este compusa dintr-o platforma fixa proiectata cu un brat dotat cu o camera video care se invarte inregistrand si surprinzand toate miscarile si expresiile celor care sunt asezati pe ea. Dispozitivul este actionat automat printr-o telecomanda din care se poate porni/opri bratul.

Dupa ce bratul se opreste videoclipul este creat automat putand fi oferit participantilor.

Videoclipul poate fi personalizat cu: logo, intro, outro, melodie pe fundal.

Pe aceasta platforma se pot urca in acelasi timp pana la maxim 4-6 persoane. Dupa ce clipul video se creeaza veti primi un link de unde il puteti descarca in maxim 60 de zile.

Pentru un plus de senzatii, in timpul realizarii videoclipului se poate opta pentru folosirea de pops-uri, palarii, masti sau alte accesorii puse la dispozitie de catre echipa noastra.

360 Video Booth Constanta - REVELION 2021 - 2022

Va oferim un personal profesionist, promt si amabil care va va sta la dispozitie pe tot parcursul derularii contractului.

 

Nu ezitati sa beneficiati de ofertele din pachetele noastre de DJ/MC + masina fum greu + cabina foto/video.

 

Pentru o oferta personalizata ne puteti contacta la numarul de telefon 0722.644.318 sau pe adresa de e-mail nuntadj@nuntadj.ro 

 

Pentru mai multe poze si videoclipuri ne puteti urmari pe facebook sau instagram