Cine ne recomanda?

287 de recomandari

Ana S.
miercuri septembrie 27, 2023

A fost o super atmosfera la evenimentul nostru unde a mixat DJ Michael.Toti invitatii au fost incantati!Multumim, DJ Michael !

Larisa Crivac
luni septembrie 25, 2023

Am pornit în organizarea nuntii noastre vorbind prima data cu DJ Michael, iar data nuntii am ales-o in funcție de zilele pe care el le avea disponibile la momentul respectiv. Multa lume a fost surprinsă de insistenta mea de a contracta mai întâi muzica, înainte de restaurant sau orice altceva, dar eu am avut certitudinea că fac exact ceea ce trebuie.
De la primele clipuri pe care le-am urmărit pe YouTube și pe pagina de Facebook am știut că este exact ce îmi doresc si eu la nunta noastră și nu am fost deloc dezamăgită.
Am avut parte de cea mai frumoasa și antrenanta atmosfera, momente de dans in sincron, diverse joculețe, toate organizate de DJ Michael pe tot parcursul nopții.
Feedback-ul primit din partea familiei și a invitaților a fost unul pozitiv, peste așteptările lor, iar mesajele primite a doua zi după nuntă includeau : „foarte frumoasa atmosfera”, „nu ne-am mai distrat așa demult”, „a fost o petrecere reușită”.
Mulțumim încă o dată pentru pentru tot, pentru deschiderea avută la propunerile noastre, pentru energia și implicarea totala până la ultimul minut! ❤️

Read More
Elena & Andrei
luni septembrie 18, 2023

Cel mai tare DJ pe care îl poți invita la un eveniment!
Totul a fost perfect și lumea s-a distrat de minune!
Sperăm să colaborăm și cu alte ocazii!
Recomandăm cu drag!
Mulțumim frumos!

Mihaela, bunică de băiat
marți septembrie 12, 2023

L-am cunoscut pe DJ. Michael la botezul primului nostru nepot. Tot respectul pentru atmosferă și implicare. Recomand cu tot dragul. Mulțumim frumos! 🙂🎉

Adina si Vlad
luni septembrie 11, 2023

Cand am inceput organizarea nuntii noastre am avut foarte multe pareri contra in ceea ce priveste dj-ul la nuntă.
Nu regretăm niciun moment ca am ales sa-l avem la evenimentul nostru pe dj Michael.
Nu este un simplu dj ce mixeaza muzica ci este un om ce se implica in totalitate și face un show pe cinste. Pentru cei ce au încă rețineri in ceea ce priveste dj-ul la o nuntă, acesta e un sfat de la o persoana care la rândul ei a avut aceleasi dubii.. Dj Michael este o alegere perfecta daca vrei sa ai diversitate, muzica buna și multa voie bună. Multumim pentru show si pentru implicare! Recomandam cu cel mai mare drag!

Read More
Salim Indira
joi septembrie 7, 2023

Il recomand din toata inima pe Dj Michael, nu veti regreta! Stie sa faca lume sa se simta bine si sa faca o atmosfera de neuitat!

Elena Cozaciuc
marți septembrie 5, 2023

Va mulțumim pentru muzica buna și atmosfera superba de care ne-am bucurat cu toții !! Va dorim toate cele bune și cu siguranța vom mai apela la dv și la evenimentele ce vor urma.

Andra Pintilie
marți septembrie 5, 2023

Dj michael a facut o atmosfera minunata la nunta noastra, a pus muzica de calitate, bine sincronizata cu etapele serii, a prezentat dansul mirilor si alte momente importante ale nuntii, a cantat la tobe. Una peste alta, un dj si un mc de foarte mare calitate si un om foarte placut si prietenos. Il recomand!

Bungardean Vasile
luni septembrie 4, 2023

Va mulțumesc, evenimentul nostru a ieșit perfect, Felicitări si cat mai multe Evenimente

Mihai
sâmbătă septembrie 2, 2023

Un Dj cu de toate! Recomandăm!

Loredana
joi august 31, 2023

Il recomand pe Dj Michael din toată inima, foarte profesionist și dedicat, ne-am distrat maxim la nunta noastră. Mulțumim! 🤗😚🎉🍾

Andrei
joi august 24, 2023

Recomand cu mare încredere DJ Mike, un om plin de energie, a reusit să țină vibe-ul de distractie la cote maxime, un eveniment pe cinste cu persoane minunate și muzică superbă!

George
miercuri august 16, 2023

Dj Michael a fost alegerea noastră pentru majorat fiicei mele și pot să spun că a fost mult peste așteptările noastre, tot ce am văzut pe site-ul de prezentare este real. Este un DJ care știe cum să se adapteze cerințelor evenimentului, pe placul tuturor invitaților. Recomand cu încredere, iar dacă se va mai ivi ocazia, cu siguranță voi apela tot la serviciile lui. Mulțumim DJ Michael!
P.S. Recomand și cabina foto la pachet cu DJ-ul.

Delia Tudor ( acum și Alupoaei )
vineri august 4, 2023

Am fost mireasă acum 2 săptămâni și încă nu îmi vine să cred cât de repede a trecut și cât de frumos a putut fi cea mai importantă seară a noastră (22/07/2023).

Mulți au fost sceptici când au auzit de prezența unui DJ la nuntă însă DJ Michael nu a fost doar un DJ. A fost o formație pe 2 picioare, un suflet efervescent al petrecerii, un om bun, un caracter de milioane, tot un zâmbet!

Am fost agitați, stresați, plini de gânduri și nelămuriri – însă toate au fost alungate odată ajunși pe ringul de dans. Atât DJ Michael, cât și echipa au scos untul din noi, am dansat la nuntă cât nu am dansat în viața noastră, a fost totul animat, plin de voie bună și energie.

Ne-au ajutat cu detaliile legate de nuntă, ne-au dansat pe cele mai frumoase și potrivite melodii fără a detalia ce ne-am dorit – a fost totul pe sufletul nostru și al invitațiilor.

O echipă de milioane, niște suflete deschise! Am primit după nuntă multiple laude și pot concluziona că am avut dreptate – DJ Michael merită toată încrederea pentru că ne-a transformat nunta într-o poveste de neuitat și într-un concert din suflet!

Ne revedem la botez!

Read More
Carmen
joi iulie 27, 2023

Dacă vrei să ai parte de multă distracție, dar și de o colaborare tratată cu seriozitate și profesionalism iți recomand Dj.Michael. Vă mulțumim, că ați dat glas veseliei, la evenimentul nostru!

George Cristian
joi iulie 20, 2023

Recomand cu mare drag DJ/ MC Michael este top cel mai tare.. Am avut nunta și ne am distrat atât noi cât și invitații toată noaptea! Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite! Am avut un eveniment reușit datorită lui DJ/MC Michael . Mulțumesc încă o data

Iliescu marian
miercuri iulie 19, 2023

Multumim frumos pentru nunta făcută cu succes .. un Dj de lăudat și apreciat..RECOMAND PENTRU ORICE EVENIMENT .MULTUMIMMMMMM

Carmen& Cristi
marți iulie 18, 2023

Recomandăm din toată inima DjMichael ne-am distrat la botez dar și acum la nunta 🥰întâi de toate este un om fenomenal ne-am distrat împreună cu invitații toată noaptea pe ringul de dans alaturi de el și de show ul care îl face!Dacă vă doriți un eveniment deosebit alegeți DjMichael și nu veți regreta 🥰jos pălăria pentru el și echipa lui

1 2 3 16

Contact

DJ.Michael

Lasa o recomandare

dj michael constanta