Cine ne recomanda?

246 de recomandari

Anca Elena
luni septembrie 26, 2022

Recomand cu incredere pentru orice fel de eveniment doriti. A fost alegerea perfecta pentru nunta noastra. Ne-am dorit sa iasă ceva cu totul special și în final asa s-a și intamplat. A fost o seara reusita, plina de energie, dans și voie buna datorita acestui om minunat, Dj Michael. Suntem foarte mulțumiți de serviciile prestate și de implicare. Vom apela cu drag și pentru alte evenimente pe viitor. A fost exact ceea ce ne-am dorit și cu aceasta ocazie ii mulțumim. Îți dorim cât mai multe evenimente reușite!

Alina Petrov
joi septembrie 8, 2022

Un DJ minunat cu o sonic energie🥳
A veselit lumea toată noaptea, a făcut concursuri cu premii, a dansat cu invitatii, e de nota 10+.
Îl recomand cu mare drag!

Gherghisan Cosmin
luni septembrie 5, 2022

Stiam de DJ Michael dinainte sa-l aleg pentru nunta mea si bine am facut. O atmosfera minunata si foarte implicat. Nu poti da gres cu el ! Singurul meu regret este ca nu am si alte evenimente la care il pot invita !

pisica silvian mihai
luni septembrie 5, 2022

Ringul de dans a fost plin de la început până la sfârșitul nuntii și asta spune foarte multe. Profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Mulțumim foarte mult pt atmosfera extraordinara. Ne auzim la botez!

Teo & Dani
joi septembrie 1, 2022

La alegerea muzicanților pentru nuntă, ne-a fost recomandat DJ Michael și am fost mai mult decât încântați. Pe lângă faptul că este un profesionist desăvârșit, este totodată și un om minunat cu care am relaționat într-un mod foarte plăcut. Am avut parte de o atmosferă de neuitat, el fiind cel care a întreținut petrecerea pe durata întregului eveniment implicându-se cu totul. Invitații noștri s-au simțit perfect, mulți dintre ei urmând să-l contacteze pentru evenimentele lor. Din partea noastră, DJ Michael primește recomandarea maximă și cu siguranță vom mai colabora pentru alte evenimente. Mulțumim pentru tot!

Read More
Ana-Maria Pascu
marți august 30, 2022

Cea mai buna echipa!Seriozitate,pasiune și voie buna!Ma bucur enorm ca am colaborat .Eu și invitații am fost Uimiți de prestația d-voastră!Sper sa colaboram și pe viitor!Va recomand din tot sufletul!!!The best!

Elena
joi august 25, 2022

Am avut ocazia sa particip la o nunta, unde a fost Dj Michael. Cand ne am decis sa facem nunta, din start mi am dorit ca el sa se ocupe de muzica. Multumim dj Michael, ne ai facut sa dansam si sa ne simtim minunat toata noaptea! Recomandam cu drag!

Istok Kinga
duminică august 14, 2022

Cel mai minunat om care stie sa faca atmosfera si sa patreaca alaturi de invitati. Accepta cele mai nebune petreceri . Multumim ca ai fost alaturi de noi si ca ne-ai facut nunta de nota 1000000000.

Il recomandam cu cea mai mare incredere !

Vasilescu Georgiana
miercuri august 3, 2022

Buna,
In primul rand vreau sa ii multumesc lui Dj Michael pentru toata atmofera pe care a reusit sa o creeze la nunta noastra. Ne-a intrecut cu mult asteptarile si a reusit sa tina toata nunta in picioare la superlativ. Toate persoanele de la nunta l-au laudat pentru implicarea pe care a avut-o si pentru faptul ca a dansat cot la cot cu noi pana dimineata.
Multumim inca o data pentru ca a reusit sa ii implice atat de activ si pe restul invitatilor care au inceput efectiv sa ia si ei microfonul pentru a canta cu el.

Ardelean Ramona
sâmbătă iulie 30, 2022

Colaborarea cu Dj Michael a fost cea mai bună decizie luată pentru nunta noastră. A reușit să scoată la dans și cei mai pretențioși invitați, și am primit feedback-uri pozitive din partea invitaților care l-au lăudat pentru muzica pusă, și pentru faptul că a dansat alături de ei.
Recomand cu drag!

Lungu Narcis
luni iulie 18, 2022

Super! Mulțumim Dj Michael și echipei pentru atmosferă, comunicare, cooperare, implicare și distracție !
Noi ne-am simțit foarte bine alături de voi și vă recomandăm cu drag!

Chiriță Gabriela
miercuri iulie 13, 2022

Mulțumim Dj Michael pentru atmosfera creată, implicarea și atenția cerințelor noastre!
Ne-am simțit bine alături de echipa ta!
Recomand cu drag!

Elena & Ștefan
sâmbătă iulie 9, 2022

Vă mulțumim pentru super-atmosfera creată la nunta noastră, implicarea activă pe tot parcursul serii, profesionalismul de care ați dat dovadă, atenția către cerințele noastre și către starea de bine a invitaților. Am avut nu doar un dj, ci un pachet întreg de entertainment! Recomandăm cu încredere pentru un eveniment reușit!

Diana V
luni iunie 27, 2022

Cel mai bun fara dar si poate!!! Stie sa faca atmosfera, danseaza alaturi de invitati, pune intotdeuna ce muzica se cere… il recomand cu maaare drag. Si invitatii au fost surprinsi de cat de implicat a fost

Gabriela Alina
luni iunie 27, 2022

Un super om și un super dj !! A ieșit o petrecere pe cinste ! Am rămas foarte încântați de Dj Michael 💃💃 îl recomandăm cu drag 🙏

Adel & Radu
joi iunie 23, 2022

DJ Michael a fost cea mai buna alegere pentru nunta noastra.
A reusit sa ridice pe toata lumea in picioare la dans, chiar si pe cei reticenți cu privire la prezenta unui DJ in locul unei formații.
Mulțumim pentru implicare!

Dinescu Marius & Isabela
duminică iunie 19, 2022

Cea mai tare echipă, al treilea eveniment cu DJ- Michael in aceeași familie și cu siguranță la următoarele vom păstra tradiția.

George @Adelina!
miercuri iunie 15, 2022

Acest om minunat si plin de energie pozitiva a reusit sa ne transforme cea mai importanta zi din viata noastră in cea mai frumoasa petrecere. Ne am simțit extraordinar si dupa spusele tuturor, a fost inima petrecerii si suntem ferm convinși ca am facut cea mai buna alegere cand am apelat la serviciile lui. Nicio formație nu cred ca reusea sa faca atmosfera asta! Nota 1000 si mult succes în continuare in tot ceea ce faceți pentru ca o faceți cu dăruire!

1 2 3 14

Contact

DJ.Michael

Lasa o recomandare

dj michael constanta