Despre DJ.Michael

Cine este Dj Michael?

In primul rand, nu este un dj care sta in spatele unui pupitru dand din cap si ridicand mainile in aer.
El iese alaturi de oameni pe ringul de dans, facandu-i sa simta ritmul melodiei pana in maduva spinarii.
DJ Michael reprezinta profesionalism, pasiune, pregatire, implicare si daruire. Si nu o spunem noi, ci clientii care il recomanda si ii solicita serviciile la fiecare eveniment important din viata lor. La sectiunea ”Cine ne recomanda” veti gasi cateva din recomandarile clientilor sai.

Desi are o experienta de peste 18 ani in domeniul entertainment-ului, considera ca inca mai are multe de invatat si de oferit pe plan profesional.
Din 2009 a reusit sa puna la dispozitia clientilor un videoproiector cu ecran prin care acestia sa poata afisa poze cu ei si cu cei dragi pe durata intregului eveniment.
Din 2010 a inclus in programul lui, costumatii, palarii si peruci cu care se schimba in functie de genul melodiei.
In 2011 a luat parte, in calitate de dj, la un eveniment organizat in Bulgaria unde au participat un numar de aproximativ 300 de romani.
Datorita numeroaselor recomandari venite de la clientii din Constanta, a fost solicitat la mai multe evenimente organizate in orase din tara.

Incepand cu anul 2015 s-a implicat si in cazuri umanitare. Amintim cateva dintre ele:
*Pe data de 8 martie 2015 in colaborare cu conducerea hotelului Aurora, a contribuit la organizarea unui eveniment caritabil pentru constientizarea violentei domestice in cadrul familiilor din Romania. In urma evenimentului o parte din incasari au fost redirectionate catre o tanara mamica.
*A facut parte din echipa care a ajutat o familie saraca sa se casatoreasca in cadrul unei eveniment televizat organizat de un post de televiziune.
*Si-a oferit serviciile de webdesigner pentru o asociatie non-profit din Constanta, menita sa sustina proiecte caritabile in domeniul medical.
*In anul 2019 in colaborare cu mai multi prestatori de servicii a organizat si participat cu titlu gratuit la o petrecere de botez. Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook All4You Events.

Recomandarile si revenirea actualilor clienti confirma calitatea serviciilor oferite. Astfel se poate mandri cu colaborari fructuoase alaturi de Auchan (3 ani), Heineken (2 ani), Monsson (6 ani), unde pe parcursul mai multor ani a fost contractat pentru petrecerile de sfarsit de an, iar cu restaurantele Asterix (actualul Bacaro), Chevalet, Aurora, Sirena, Le Premier pentru petrecerile de revelion si 8 Martie.
Din anul 2019 a inceput colaborarea cu un spital clinic privat din orasul Constanta.

El considera ca inaintea castigului financiar conteaza satisfactia clientului.
Pe aceasta calea, Dj Michael multumeste tuturor celor care au participat la cresterea lui profesionala.

Secretul succesului consta in pasiunea pusa in ceea ce faci!

Contact

DJ.Michael